zondag 6 juni 2010

Potomac eagle

Voordat we naar het noorden, richting Niagara falls rijden, willen we nog een poging wagen om de scienic railraod trip met de 'Potomac eagle' te maken. Je weet nog wel, langs de Potomac South Branch waar een flinke kolonie bold eagles zou moeten zijn. Deze keer klopte het, alleen het weer zit niet mee. De avond tevoren was er een stevige onweersbui en ook vandaag is het weer helemaal van slag. Het regent dus als we de trein instappen. Men heeft ons echter verzekerd dat de eagles ook te zien zijn als het regent. Wij hebben inderdaad drie of vier van die vogels gezien, diep ineengedoken op een kale tak en balend van het weer. De trip is ondanks de regen best mooi. Je komt door een heel mooi stuk land, waar de Potomac door een nauwe kloof stroomt. Een aanrader. Blij dat we het toch nog gedaan hebben.
s'Avonds opnieuw hevig onweer. De volgende dag, op weg naar Niagara horen we dat er, iets ten westen van ons, in Ohio, een tornado is geweest die verschillende slachtoffers heeft gemaakt.

Ik wil nog even opmerken, dat wij het ontzettend waarderen dat jullie onze blog volgen en wij vinden het erg leuk om jullie reacties te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten